';

Please wait...

Gefeliciteerd, bij de “60 minuten Team Review Lite”

Je bent nu nog 59 minuten verwijderd van een goede voorbereiding voor het goede gesprek met de medewerker.

Met de volgende inschrijving kunnen we je account veilig openen. Je ontvang van ons een mail met eendirecte toegangscode, de factuur van 95 euro exclusief BTW en onze verplichte voorwaarden.

Met het invoeren van de toegangscode krijg je toegang tot de 60 minuten “Team Review Lite” en vallen al je gegevens onder onze voorwaarden. Je valt dan onder onze standaarden voor service, veiligheiden privacy.

De komende dertig dagen worden al je gegevens veilig opgeslagen en heb je toegang tot jouw beeld in de “Team Review Lite”. Ook ontvang je de informatie ter voorbereiding van het goede gesprek.

Na dertig dagen kun je alle informatie laten verwijderen, of kies je tegen gereduceerd tarief voor verlenging naar een jaarlicentie.

Onze Garantie

Mocht je aanvullende vragen hebben, of twijfelen om door te gaan. Onderdeel van onze service is een niet goed geld terug garantie. Ben je niet enthousiast, dan kun je binnen drie dagen annuleren. We verwijderen dan je account en crediteren je factuur.

person
location_city
email
phone
PS: Zijn er meerdere afdelingen die met een vlootschouw aan de slag willen? Kies dan voor volledige toegang tot de Team Navigator